Președintele Consiliului Județean Suceava, liderul filialei judeţene a PNL Suceava, Gheorghe Flutur, consideră că se impune urgent o întâlnire politică la nivelul întregului PNL, nu doar între foştii pedelişti.

Reacția lui Gheorghe Flutur vine în urma întâlnirii de miercuri,18 iulie, dintre Vasile Blaga și foștii pedeliști, la sediul PNL din Modrogan, întâlnire la care nu a luat parte președintele PNL Victor Orban, deși se afla în aceeași clădire.

Acea întâlnire care a fost între foştii pedelişti trebuie urgent urmată de o întâlnire cu baza întreagă a partidului, nu pe bucăţele. N-a fost rău că ne-am întâlnit parte dintre noi. Mai sunt anumite probleme la care trebuie găsite nişte răspunsuri, dar trebuie urgent tot partidul, baza, nu doar întâlnirea informală, nu doar pedelişti, pentru că noi suntem PNL şi eu asta am cerut în discursul meu„, a declarat Gheorghe Flutur.

Acesta consider că Partidul Național Liberal are obligaţia să dea semnalul de coagulare a dreptei în perioada următoare, pentru câştigarea următoarelor seturi de alegeri.

Din punctul meu de vedere PNL are obligaţia să dea semnalul de coagulare a dreptei în perioada următoare, pentru câştigarea următoarelor seturi de alegeri. România are nevoie de asta, trebuie să dăm semnalul că dorim această coagulare Întâi să ne armonizăm în casă lucrurile între noi, după care, pasul următor, semnale de colaborare şi de coagulare a dreptei pe un proiect curajos pentru perioada următoare, ca să putem guverna”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Liderul filialei judeţene a PNL Suceava este de părere că partidul din care face parte se confruntă cu mai multe provocări la care este obligat să răspundă.

PNL trebuie să răspundă astăzi unor mari provocări: ce vrea să facă cu România când ajunge la guvernare. Noi trebuie să explicăm oamenilor, să vadă că avem coerenţă şi că avem un program şi sunt câteva provocări mari la care partidul e obligat să răspundă”, a mai spus președintele CJ Suceava.

Gheorghe Flutur susține că printre provocări se numără discrepanţa uriaşă dintre regiunile istorice, între Moldova, Transilvania și sudul țării, aici Moldova fiind cea mai afectată, dar și lipsa forței de muncă și migrația puternică, în special a generației tinere.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.