Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, medicul Dan Teodorovici, lămurește situația meniurilor servite pacienților internați la unitatea medicală, după ce Dana Budeanu a lansat în spațiul public o informație eronată. Potrivit celei din urmă, mâncarea ar fi insuficientă, iar pacienții ar suferi de foame.
Dr. Teodorovici a subliniat că meniurile servite pacienților au fost făcute de un medic dietetician și sunt adaptate fiecărei patologii.
„Oamenii trebuie să înţeleagă că mâncarea din spital respectiv cantitatea, necesarul de nutrienţi, sunt stabilite de către un medic dietetician după anumite norme, trebuie respectate anumite principii alimentare de dietetică şi nutriţie, în funcţie de patologiile pacienţilor internaţi. Aceeaşi mâncare este servită şi personalului medical. Nu avem meniuri preferenţiale”, a transmis medicul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava.
Lasa un raspuns