Vineri, 7 martie, la ora 18.46, Poliția municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în interiorul unei cabane aflată pe raza localității și aparținând unei femei de 38 ani din județul Iași, de unde au sustras mai multe bunuri.

Cu ocazia cercetării la fața locului și din declarația părții vătămate, polițiștii au stabilit faptul că în intervalul 2-7 martie 2014, autori necunoscuți au pătruns în imobilul cu destinația de casa de vacanță și au sustras aparatură electronică, băuturi și produse alimentare, în valoare de 450 lei.

Ca urmare a activităţilor desfăşurate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Vatra Dornei, pe 8 martie autorul a fost identificat ca fiind un tânăr de 32 ani, din municipiul Fălticeni, cu reședința în municipiul Vatra Dornei, cunoscut cu antecedente penale, liberat din penitenciar la 15 februarie 2014.

Față de învinuit s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca la 9 martie 2014 fie prezentat parchetului, cu propunere de arestare preventivă.

Cel în cauză a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.