Două persoane au fost rănite în două accidente asemănătoare, deoarece șoferii nu au păstrat distanța corespunzătoare față de mașina din față.

Marţi, la ora 10.56, pe B-dul George Enescu din municipiul Suceava, un bărbat de 44 ani, din comuna Ciprian Porumbescu, care conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul condus de un localnic de 38 ani, care din impact a accidentat uşor o femeie de 35 ani, aflată în traversare pe trecere de pietoni semnalizată corespunzător.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Un accident similar s-a petrecut câteva ore mai târziu, pe DN 2, în afara municipiului Suceava, unde un şofer de 35 ani, din comuna Buneşti, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers şi a intrat în coliziune faţă-spate cu autoutilitara condusă de un tânăr de 28 ani, din judeţul Harghita.

Din impact, autoutilitara a fost proiectată în autoturismul condus de un şofer de 22 ani, din comuna Cornu Luncii.

Bărbatul de 22 de ani a primit îngrijiri medicale la locul accidentului şi a refuzat să fie transportat la spital.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.