În ajunul Anului Nou o fetiță în vârstă de cinci, din Putna, a fost accidentată mortal. Copila se afla împreună cu alți copii și voia să traverseze strada.

Accidentul a avut loc în jurul orei 19.29, când un tânăr șofer în vârstă de 22 de ani, din Putna, a fost surprins de apariția pe carosabil a unui grup de copii ce traversau strada neregulamentar. Cu toate că a încercat să evite accidentul, șoferul a acroşat o minoră de 5 ani pe care a proiectat-o în șanțul din partea dreaptă a carosabilului.

După același scenariu s-a petrecut și accidentul de la Udești. Aici un bărbat în vârstă de 79 de ani, din localitate, ce se afla căzut pe carosabil a fost accidentat mortal. El a fost surprins şi accidentat de un tânăr șofer în vârstă de 19 ani, din municipiul Suceava. De asemenea, în cursul zilei de sâmbătă, 2 ianuarie 2016, un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Frătăuții Vechi, care se deplasa pe mijlocul părții carosabile, având o traiectorie sinuoasă, a fost accidentat mortal de o mașină condusă de un consătean de 22 de ani. Cei trei șoferi implicați în accidente au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Ei s-au ales cu dosare penale ce vor fi soluționate procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.