Postul de poliție Vulturești a fost sesizat ieri, 27 octombrie, despre faptul că un bărbat de 45 ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni fizice și necesită îngrijiri medicale.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în seara zilei de 26 octombrie, un bărbat se întorcea la domiciliu din municipiul Fălticeni și fiind în apropierea stației de autobuz, unde aștepta un mijloc de transport în comun, a fost acostat și lovit fără motiv de doi tineri de 22 şi 26 de ani, ambii din comuna Vulturești, persoane cunoscute victimei, agresorii fiind sub influența băuturilor alcoolice.

După incident, victima a plecat la domiciliu, fără a sesiza poliția. În dimineața zilei de 27 octombrie, întrucât acuza dureri, mama sa a solicitat prin 112 ambulanţa, bărbatul fiind transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde în urma consultului i s-a stabilit diagnosticul „contuzie hemitorace stâng” şi a fost internat pentru investigații.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale acordate victimei şi evoluţia stării sale de sănătate, să fie efectuată încadrarea juridică a faptei şi să se dispună procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.