În ultimele două zile, Serviciul Rutier din cadrul IPJ Suceava, împreună cu birourile şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat acţiuni tematice pe linia depistării conducătorilor auto ce conduc autovehiculele după ce au consumat băuturi alcoolice

În urma acestei acțiuni, s-au aplicat 203 sancțiuni, în valoare de 52.060 lei. Au fost constatate 8 infracţiuni, din care 4 pentru alcoolemie, 3 pentru conducere auto fără permis sau cu permis suspendat, una pentru conducere auto neînmatriculat.

Au fost reținute 12 permise de conducere, din care 7 pentru alcool. S-au reținut 5 certificate de înmatriculare și 361 de conducători auto au fost testaţi cu etilotestul.

Printre cei amendați de polițiști se numără un bărbat de 26 de ani, din comuna Breaza, care a condus autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu pe strada Barbu Lăutaru şi fiind testat cu aparat etilotest, rezultatul a fost de 1,00 mg/l. Totodată, numărul  de înmatriculare provizoriu era expirat din data de 21.09.2013.

La ora 02.20, a fost depistat pe DJ 178A, în localitatea Costâna, un tânăr de 24 de ani, din comuna Marginea, în timp ce conducea autoturismul, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.