Antrenorul secund al naţionalei Norvegiei, Per Joar Hansen, s-a declarat foarte nemulţumit despre copiii lăsaţi să asiste la meciul cu România, de pe Arena Naţională. El consideră o parodie atmosfera senzaţională din tribune.

El s-a plâns presei norvegiene, precizând că cei mici au fost instruiţi să facă zgomot şi că totul fost o bătaie de joc la adresa UEFA.

Per Joar Hansen, antrenorul secund al Norvegiei, consideră o parodie prezenţa copiilor în tribune, pe Arena Naţională, la meciul cu Norveghia. Hansen este nemulţumit pentru că stadionul ar fi trebuit să fie gol, după sancţiunea dictată de UEFA împotriva Federaţiei Române de Fotbal pentru rasism.

Per Joar Hansen, citat de news.ro: „Este o glumă a UEFA. Nu înţeleg cum este posibil să laşi atât de mulţi spectatori, şi adulţi, şi copii, la un meci la care trebuie să dai o pedeapsă. Copiii au fost instruiţi să facă zgomot cât mai mult. Li se transmitea de la megafoane ce să scandeze. Totul a  devenit o parodie”.

Selecţionerul Lars Lagerback: „Una dintre cele mai nedrepte decizii ale UEFA pe care am întâlnit-o. Dar nu trebuie să dăm vina rezultatului pe asta”

România a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat pe Arena Naţională, cu Norvegia, după ce UEFA a sancţionat echipa României cu un meci cu porţile închise, însă a obţinut acceptul de a permite accesul copiilor la meci. În tribune au fost aproape 30.000 de copii, care au încurajat echipa României din toate puterile, pe parcusul întregului meci.

 

 

Sursa: www.observator.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.