Aplicanții pentru locuințe ANL sunt informați că mai au aproximativ 2 săptămâni să își actualizeze dosarele depuse la Primăria municipiului Suceava.

„Cei care știu că au dreptul și îndeplinesc condițiile pentru locuința ANL, în fiecare an conform legii, până pe data de 09.02.2016 trebuie să își reactualizeze dosarele la Primăria municipiului Suceava, în vederea calculării punctajului.

În acest sens trebuie să prezinte la primărie la camera 41, etajul 3,  o adeverință de salariat din care să rezulte adresa unității, data angajării, natura raportului de muncă, venitul net realizat pe decembrie 2015 sau pe ianuarie 2016, extras REVISAL cu dovada angajării și adeverință de la asociația de proprietari din care să rezulte numărul de persoane de la domiciliu și dacă au sau nu datorii. Deci, îi rog pe cei care știu că îndeplinesc aceste condiții și au dosare depuse la ANL, să le actualizeze.

În altă ordine de idei eu sper în continuare, pentru că suntem prinși pe acea listă de sinteză la Ministerul Dezvoltării Regionale, să putem demara construcția celorlalte 80 de locuințe ANL, pe care noi le avem aprobate, iar marele avantaj al municipalității este faptul că în zona Metro unde vor fi construite aceste 80 de spații locative, municipalitatea are aduse utilitățile – un lucru foarte util, pentru că ar fi fost un efort financiar foarte mare să construim și să aducem și utilitățile în același timp”, a informat edilul sucevean.

Deși în ultimul timp au fost tot felul de probleme pentru cei care locuiesc în blocurile ANL ale Primăriei, beneficiul major ale acestor spații locative sunt prețurile mai mici. Să sperăm totuși că, în contrast cu nivelul calității lucrărilor din celelalte blocuri ANL construite de-a lungul timpului în Suceava, noile apartamente ce urmează a fi construite pe terenul de la ieșire din oraș, vor fi superioare calitativ.

Nu uitați, cei dintre dumneavoastră care sunt în căutarea unei locuințe ANL trebuie să își recalculeze punctajul până la 09.02.2016.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.