Trutzi Real Estate lansează pe piața suceveană unul din cele mai mari și îndrăznețe proiecte imobiliare. AVANERA este complexul rezidențial ce oferă publicului șansa de a descoperi viața cosmopolită. La fel ca în marile orașe ale țării, în Suceava va exista un cartier modern, de amploare, ce include atât apartamente de 2, 3 sau 4 camere, cât și penthouse-uri. De la infrastructură și până la finisaje, AVANERA se definește prin responsabilitate și inovație, prin modernism și confort absolut.

Trăind fericit, în cartierul AVANERA

Niciun proiect imobiliar realizat până acum, nu a atins aceste standarde de proiectare. Vorbim despre structură mai sigură ca oricând, despre rezistență sporită și de un context bine gândit astfel încât rezidenții acestui cartier să fie cu adevărat răsfățați de alegerea făcută. Există o panoramă a orașului și multă lumină naturală în care se scaldă fiecare apartament din cele 3 blocuri.

19.570 de mp în total, cu un grad de ocupare a construcției de 16,6%. AVANERA va însemna mult spațiu verde, zone destinate relaxării, petrecerii timpului liber, precum și zone comerciale la care rezidenții vor avea imediat acces. 3 blocuri, 50 de m înălțime fiecare, vor însuma cele 525 de apartamente. Acestea vor fi de 2, 3 și 4 camere, iar la etajele superioare – penthouse-uri.

Fundația acestora este în total de 182 de piloni forați, radier armat, a căror rezistență asigură calitatea unui proiect imobiliar considerat a fi sigur chiar și la un cutremur de până la 7.9 de grade pe scara Richter. Construcția se bazează pe diafragme din beton. Ulterior, va fi aplicată și izolație exterioară, pe bază de vată bazaltică, cu rezistență ridicată la foc și o bună izolare termică.

Pe măsură ce proiectul avansează, finisajele pot fi personalizate, iar fiecare viitor proprietar își va alege ce definește mai bine confortul propriu și ce reflectă mai bine preferința de stil de amenajare. Apartamentele vor fi predate la cheie și vor deveni acasă pentru toți cei care aleg o viață modernă, într-un cartier pe măsură. AVANERA devine deja un etalon al vieții moderne și al traiului fericit și liniștit.

Facilități diverse, apartamente compartimentate în mod variat și clădiri sigure 

Acasă este mai mult decât o locuință. Este spațiul intim în care ne regăsim, unde construim amintiri și trăim clipe unice, spațiul care încarcă cu energie bună și armonie. Este locul din care plecăm pentru a ne întoarce să căutăm liniștea și căldura familiei. Când alegem casa în care vom locui, vom avea, negreșit, sute de pretenții, iar AVANERA își propune să satisfacă astfel de cerințe.

În exclusivitate pentru piața suceveană vorbim despre un complex cu blocuri înalte, cu panoramă spre imaginea orașului. La etajele 14 și 15 vor exista penthouse-uri, apartamente de lux, cu 3 până la 8 camere și cu o suprafață de până la 300 mp.

Locația este și ea una atractivă și avantajoasă, pe strada Universității, la numărul 9, vis-a-vis de Inspectoratul de Situații de Urgență Suceava. Din inima orașului spre orice zonă de interes sunt doar câteva minute de parcurs. Traficul va fi unul fluid, prin adaptarea la condițiile de dezvoltare imobiliară. Astfel, strada de acces spre acest cartier rezidențial va fi lărgită, cu încă o bandă de mers și un sens giratoriu. 

Cele 3 blocuri sunt un proiect început în vara acestui an, cu finalitate în 2025. Cei interesați să cumpere direct de la dezvoltator o locuință sigură, trainică, realizată la standarde înalte de proiectare, unde infrastructura și toate detaliile sunt bine gândite, pot descoperi mai multe despre Avanera, aici:

avanera.ro

contact@avanera.ro

0756 035064