Vă gândiți la un loc în care părinții sau bunicii voștri să își trăiască bătrânețea în liniște și armonie? Atunci când acasă nu pot avea parte de asistența necesară, când singurătatea apasă greu sau problemele medicale depășesc puterile voastre, veți găsi la Azil Botoșani un loc potrivit. Se numește Casa de odihnă Sf. Nicolae, este localizată în Botoșani, iar aici comunitatea este formată din bătrâni sau persoane cu dizabilități ce au nevoie de îngrijire zilnică, constantă.

Departe de tot ceea ce unii gândesc că este un azil de batrani Botosani, aici realitatea este una diferită. Asta pentru că sunt puse pe primul loc nevoile celor care le trec pragul. Poveștile sunt diferite de fiecare dată, fie vorbim despre persoane în vârstă care nu mai au apropiați, familie, fie de cei care au rude în străinătate și au imposibilitatea de a-i asista zi de zi. Ori sunt persoane cu dizabilități care au nevoie de ajutor în orice moment din zi și noapte. Astfel de persoane pot fi îngrijite foarte bine în casa de odihnă numită după sfântul Nicolae.

 

Servicii profesionale pentru toată lumea

 

Din păcate, după o viață de om trăită în trudă, muncă continuă, când puterea fizică nu mai este la fel totul devine mai greu. Părinții noștri, bunicii noștri merită desigur un trăi liniștit și o viață pe măsură. Doar că au nevoie și de asistență profesională.

Din grijă pentru cei dragi nouă, când timpul, distanța, circumstanțele nu sunt favorabile pentru a îngriji pe cineva la domiciliu, serviciile profesionale regăsite la acest azil de bătrâni este salvator. Regăsiți în pagina oficială, Azilbotosani.ro, o gamă largă de servicii. Acestea au la bază grija pentru seniori, dar și căldura cu care oricine și-ar îngriji oamenii dragi din viața lor.

Atunci când trebuie să își schimbe domiciliul, mulți dintre bătrâni sunt sceptici cu privire la confortul pe care îl pot avea. Vor găsi aici însă un loc călduros, o a doua familie unde se vor simți tratați cu respect.

 

Mai mult decât un loc de odihnă

 

Ni se spune adesea că pentru o viață sănătoasă avem nevoie de odihnă corespunzătoare, de mese echilibrate și de mișcare. La vârsta a treia sau oricând vine vorba de persoane cu diverse dizabilități este posibil ca toate din cele menționate să fie o rutină diferită, să implice asistență și program personalizat.

Casa de odihnă Sf. Nicolae din Botoșani dispune de 60 de locuri pentru cei care au nevoie de cazare la azil, dispun de restaurant gestionat de ei, unde bătrânii iau masa zilnic, au program bazat pe un plan nutrițional stabilit anterior, personalizat. Există metode de recreație, spațiu amenajat în aer liber pentru plimbări, se pot relaxa în foișor, bibliotecă, în parc sau la masaj.

Iar la capitolul cazare au condiții mai mult decât decente, camere dotate cu grup sanitar propriu, climatizare, tv printre altele.

Dacă bătrânii voștri trebuie să fie îngrijiți zi de zi și ajungeți la concluzia că este nevoie de mutarea acestora într-un centru, aici, la Azil Botoșani, veți găsi locul potrivit. Detalii în pagina oficială.

Contact:

Calea Națională nr. 243

sfantulnicolae2020@gmail.com

0752220402 • 0752220404

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.