Balul Bobocilor de la Colegiul Național Mihai Eminescu a rescris povestea Contelui Dracula pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor! Mai exact, 20 de tineri frumoși, curajoși și talentați au pătruns în castelul bătrânului Conte după multe obstacole și căutări îndelungate.

Cele zece perechi aflate în cursa pentru miss și mister boboc 2014 de la Colegiul Național Mihai Eminescu au dat startul show-ului într-un mod cu totul inedit, atmosfera înfricoșătoare și muzica specifică unui scenariu de groază împânzind întreaga sală.

După momentele de suspans în care publicul a fost ținut cu sufletul la gură, razele Soarelui au pătruns și în pivnița castelului Dracula, locul în care s-a desfășurat petrecerea fiicei acestuia, Mavis, dar și locul în care bobocii au dat startul competiției pentru mult râvnitele titluri miss și mister boboc 2014.

Momente de interpretare vocală, dans, beatbox, stand-up comedy, dar și scenete mai mult decât amuzante au făcut deliciul publicului ce nu a ezitat să răsplătească munca organizatorilor cu ropote de aplauze.

Din programul balului nu au lipsit nici momentele dedicate spiritului folcloric, astfel că toți cei prezenți au avut, la propriu, parte de diversitate!

Pentru a da o notă și mai frumoasă întregului spectacol, dar și pentru a-l impresiona pe contele Dracula, bobocii au dat tot ce au avut mai bun în cea de-a doua probă a serii. Dacă unii dintre concurenți au ales să își dovedească talentul prin momente artistice muzicale pentru a impresiona juriul, alții au dansat pe ritm de vals sau au interpretat diferite personaje fascinante deopotrivă.

Intrarea în scenă a băieților de la Deepside Deejays a ridicat publicul în picioare, atmosfera fiind una incendiară, publicul cântând alături de aceștia piese precum „Never be alone”, „Beautiful days” sau „Wild child”.

În final, cel mai așteptat moment al serii a sosit! În atenția publicului, bobocii plini de emoție și cu zâmbetul pe buze au reintrat pe scenă, unde au așteptat desemnarea și decernarea titlurilor pentru care s-au pregătit cu atenție.

Așadar, locul III a fost câștigat de elevii Ana Maria Pasat și Nicolae Claudiu Pușcă, locul II de Simina Șpac și Bogdan Timofte iar locul I, mai exact miss și mister boboc 2014 ai Colegiului Național Mihai Eminescu au devenit elevii Iustina Ențuc și Alexandru Rață. După desemnarea câștigătorilor, elevii au petrecut împreună la unul dintre localurile sucevene, balul Colegiului Mihai Eminescu fiind, ca de obicei, la înălțime.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.