Cele 3 zile care au prilejuit trecerea dintre ani au fost încărcate pentru pompierii militari ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava, acestia acționând în 135 de intervenţii.

Au fost 20 de intervenţii pentru localizarea şi lichidarea unor incendii, 79 de intervenţii medicale ale echipajelor SMURD şi 36 alte misiuni specifice.

Dintre acestea 46 de intervenţii în situaţii de urgenţă s-au înregistrat în ultima zi din 2014 (31.12) şi în noaptea dintre ani (01.01), în intervalul orar 7.00-7.00. Pompierii militari au intervenit la 11 incendii, 18 misiuni SMURD, un accident rutier şi la alte 26 de misiuni în domeniul situaţiilor de urgenţă.

De asemenea, echipajele salvatorilor au patrulat în intervalul de timp amintit la început pentru identificarea persoanelor fără adăpost. Ca şi în perioada Crăciunului, misiunile de patrulare s-au desfăşurat în localităţile Fălticeni, Rădăuţi, Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc şi Suceava. Pe întreaga perioadă, au fost găsite 25 de persoane fără adăpost, toate în municipiul Suceava, iar cinci dintre acestea au acceptat să-i însoţească pe militari la adăpostul „Lumină Lină”, de la Biserica „Sfânta Vineri”.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.