Primarul comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, și-a înaintat joi, 1 octombrie, demisia din funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară Suceava către Comitetul Executiv Județean al partidului.

Codreanu și-a motivat decizia prin faptul că nu și-a îndeplinit obiectivul propus: de a face Partidul Mișcarea Populară unul cu putere de decizie în Consiliul Județean Suceava.

„Aduc mulțumiri speciale tuturor celor care au crezut în candidatura mea, m-au susținut și m-au votat, le mulțumesc tuturor colegilor care au luat la pas județul alături de mine, contribuind astfel la rezultatul onorant pe care l-am obținut. Întrucât scopul meu a fost nu doar de a obține câteva mandate de consilieri județeni, ci mai mult de atât, consider că această demisie este un act al normalității”, a declarat, pentru SuceavaLive, Ioan Bogdan Codreanu.

Trebuie precizat că acesta va rămâne un simplu membru al Partidului Mișcarea Populară, asta după ce a renunțat și la mandatul de consilier județean obținut.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.