Ți s-a întâmplat și ție să îți dorești să călătorești într-un loc în care nu ai mai fost niciodată până atunci? Cu siguranță da. Oricărui bărbat i s-a întâmplat asta. În acest caz, mai mult ca sigur te-ai confruntat cu întrebarea „Oare ce să-mi pun în bagaj? Cum o fi vremea acolo?” atunci când dorința s-a materializat.

Dacă te gândești să călătorești pe meleaguri sucevene și să fii hoinar în Bucovina, fie că mergi la unul dintre numeroasele evenimente organizate aici, fie că alegi să faci doar o plimbare, îți oferim câteva ponturi de ce anume nu ar trebui să îți lipsească din bagaj.

Ce să iei neapărat cu tine în bagajul spre Bucovina

  •         Geanta potrivită – în primul rând trebuie să alegi o geantă potrivită pentru perioada de timp în care vrei să stai aici. De obicei, bărbații n-au nevoie de foarte multe lucruri pentru o excursie. Chiar și așa, dacă alegi să faci o escapadă de weekend, un rucsac este suficient. Dacă alegi să stai câteva zile ai grijă de alegi o geantă de voiaj în care să încapă tot ce vrei să ai la tine.
  •         Organizarea – trebuie să stabilești de la bun început ce anume vrei să faci în excursie. Dacă este una în care vrei să ai un program plin de activități, atunci vei avea nevoie de mai multe haine de schimb. Dacă, în schimbi, vrei să faci plimbări și să te bucuri de natură, mai ales că în Suceava ai ce vedea, atunci câteva tricouri sau bluze (depinde de perioada anului) sunt suficiente. Dacă alegi, de exemplu, să mergi toamna, atunci nu trebuie să lipsească o jachetă călduroasă. Pe site-ul celor de la Massini vei găsi o mulțime de modele, mărimi și culori de jachete de bărbați dintre care poți alege ce model ți se potrivește cel mai bine. De asemenea, nu trebuie să lipsească nici o pereche de teneși sau adidași. Ambele sunt potrivite pentru activități / plimbări lungi. Nu trebuie să încarci bagajul cu zeci de haine. Tocmai de aceea trebuie să fii foarte bine organizat înainte, să știi exact ce anume îți dorești să faci pentru a știi să alegi hainele potrivite. Poți apela chiar și la un organizator de haine sau poți urmări diverse tutoriale pe internet care îți arată cum să împachetezi economic hainele.
  •       Accesoriile – este obligatoriu să ai cu tine încărcătorul telefonului (nu știi niciodată când se descarcă de la atâtea poze), șervețele umede și uscate, portofelul cu toate actele și organizatorul cu pastile, în cazul în care urmezi un tratament. Aceste lucruri ar fi bine să le pui cap de listă. Listele te scutesc de griji si este de evitat a lăsa astfel de accesorii pentru minutul de dinainte de a ieși afară din casă. Nu vrei să ai surprzia de a ajunge la aeroport sau la gară fără bilet sau buletin.  
  •       Borseta – este cea mai potrivită modalitatea de a ține lucrurile de valoare lângă tine. Cele mai multe dintre borsete sunt create astfel încât să le prinzi în locul curelelor. Ceea ce înseamnă că va fi în permanență în proximitatea ta, în câmpul tău vizual și astfel elimini riscul de a rămâne fără vreun astfel de obiect important.

Cu puțină atenție la detalii, o listă făcută din timp, organizarea timpului petrecut în deplasare, la evenimente sau în natură – orice bagaj ar trebui să fie ușor de făcut. Cele mai importante lucruri pe care să le iei cu tine pe langa obiecte sunt, de fapt, voia bună, cheful, zâmbetul și bucuria de a trăi experiențe noi. 

 

Sursă foto: pixabay.com 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.