Profesorul Dragoș Huțuleac, dr. în filosofie și redactor șef al revistei „Educația azi” este în același timp și unul dintre redactorii ziarului SuceavaLive pe care îi recunoști doar după cum sună titlul și asta pentru că a reușit să își creeze un stil inconfundabil.

Cunoscut de către toți ca un tânăr mereu surprinzător și extrem de inteligent, Dragoș a considerat că este momentul pentru o nouă provocare: mai adaugă în colecția cărților scrise de el, încă una, cu cele mai citite articole scrise de el în ziarul SuceavaLive.

Despre cartea „Poveștile Bucovinei” Dragoș Huțuleac mărturisește faptul că „este o carte scrisă de oamenii acestor meleaguri”, iar singurul său merit a fost acela de a-i descoperi pe acești oameni.

„Bucovina este încă un tărâm al poveștilor, unde magia și misterele nu au dispărut, ci s-au așezat cuminți în sufletele locuitorilor săi, pentru veșnicie. De aceea bucovinenii rămân niște oameni peste care timpul crește altfel. Practic, această carte este o incursiune în lumea tainică pe care o păstrează bucovinenii în suflete, o lume multora necunoscută, o lume prin care pășesc ca într-o biserică de fiecare dată când mi se dezvăluie, arătând în aceste texte că viața poate fi și altfel”, a transmis autorul cele mai noi cărți despre Bucovina.

Dragoș Huțuleac este de loc din comuna Vatra Moldoviței, satul Paltinu, motiv pentru care și pe coperta cărții apar două fotografii din frumoasa localitate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.