La data de 1 iunie, o femeie din municipiul Suceava a sesizat prin 112 faptul că, în fața unui magazin din localitate, a avut loc o agresiune între două persoane, fiind necesară intervenția organelor de poliție.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că în data de 1 iunie, un bărbat de 57 ani, din comuna Șcheia, se afla în zona din fața unui magazin din municipiul Suceava, pentru a apela la mila cetățenilor, moment în care a intrat în altercație cu un bărbat de 30 ani, din comuna Slatina, acesta din urmă alergându-l cu intenția de a-l lovi. Pentru a se apăra, bătrânul l-a lovit cu cârja pe care o avea asupra sa, cauzându-i leziuni, motiv pentru care a fost solicitată intervenția ambulanței.

Partea vătămată, care în momentul agresiunii se afla în stare de ebrietate, a fost transportată la Spitalul de Urgență Județean Suceava, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fără a rămâne internat. Fiind audiată, victima a menționat că dorește să depună plângere penală împotriva agresorului, aceasta fiind îndrumată totodată să se adreseze Serviciului de Medicină Legală Suceava, în vederea eliberării unui certificat medico-legal pentru leziunile suferite.

Cercetările sunt continuate față de agresor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând să se dispună procedural, acesta fiind şi sancționat contravențional, conform Legii 61/1991, pentru apelarea la mila publică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.