Fostul preot Cristian Pomohaci va fi adus cu mandat, în fața judecătorilor, la termenul fixat pentru data de 5 iunie. Decizia a fost luată luni în dosarul privind recunoașterea vinovăției lui Pomohaci pentru acuzația de evaziune fiscală.
Magistrații Tribunalului Mureș au decis ca fostul preot Cristian Pomohaci să fie citat din nou cu mandat de aducere cu executare, în condițiile în care el nu s-a prezentat, luni, la ședința de judecare a dosarului de recunoaștere a vinovăției, relatează Mediafax. „Acordă un nou termen de judecată. Recitarea inculpatului cu mandat de aducere cu executare în fapt potrivit art. 265 alin. 1 Cod Procedură Penală de la adresa indicată. Stabileşte următorul termen de judecată la data de 05 iunie 2019 ora 09, domnul avocat neformulând obiecţiuni cu privire la termenul şi ora stabilită”, se arată în soluţia pe scurt, publicată, luni, pe portalul instanţei.
Cristian Pomohaci nu s-a prezentat nici la termenele precedente, susținând că are unele probleme medicale. Din acest motiv, magistrații au decis ca în luna martie să emită o adresă către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov „pentru a comunica la dosarul cauzei dacă inculpatul Pomohaci Cristian Dorin a fost sau este internat la această unitate medicală, în caz afirmativ în ce perioadă s-a aflat internat şi sub supravegherea cărui medic s-a aflat, precum şi scopul internării”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.