Jefuită de concubin! O femeie de 41 ani din Suceava a anunţat poliţia despre faptul că bărbatul cu care trăieşte i-a furat din locuinţă o sacoşă în care avea suma de 3 mii de euro.

Din verificări a rezultat faptul că reclamanta trăieşte în concubinaj cu bărbatul de 4 ani, timp în care cel din urmă a cumpărat garsoniera din municipiul Suceava, unde cei doi au locuit împreună, până acum doi ani, când a plecat la muncă în Italia, iar femeia a rămas să locuiască singură în garsonieră.

În ziua de 03 august, partea vătămată s-a întors de la serviciu, ocazie cu care a constatat lipsa unei sacoşe în care se aflau actele garsonierei şi suma de 3.000 Euro, bani pe care intenţiona să-i folosească la achiziţionarea unei alte garsoniere.

În urma cercetărilor s-a constatat că uşa de la intrare nu prezintă urme de forţare, iar lucrurile din casă nu erau răvăşite, din declaraţia persoanei vătămate rezultând faptul că doar concubinul său mai avea cheie de la intrarea în locuinţă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.