Un tânăr de 19 ani, Gheorghiţă B., din municipiul Rădăuţi, a fost înjunghiat în seara de duminică, 17 martie, în propria casă, de verişorul său, Gheorghe L., de 30 de ani.

Victima, Gheorghiță B., de 19 ani, împreună cu mama sa, Floarea B., sora sa Angelica P. și vecinul său Alin R., se aflau în apartamentul victimei, în momentul în care s-a auzit o bătaie în ușă.
Gheorghiță B. a deschis ușa, iar în incintă a intrat vărul său, Gheorghe L., de 30 ani, care i-a pulverizat spray iritant lacrimogen, acuzându-l de o relație cu concubina sa, Liliana M., de 22 ani.
Agresorul a scos din buzunar un cuțit, cu care l-a lovit pe Gheorghiță B. peste brațul drept, piciorul stâng și obrazul stâng. Gheorghe L. a proferat injurii și amenințări față de cei prezenți, distrugând cele două geamuri de la ușa de acces în camera de zi, precum și sistemul de asigurare de la ușa bucătăriei. Persoanele aflate în garsonieră i-au cerut în nenumărate rânduri să părăsească incinta. Contrar reticenței manifestate la început, în cele din urmă acesta s-a conformat și a părăsit locuința.
Tânărul agresat, Gheorghiță B., a fost transportat la Spitalul municipiului Rădăuți pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea acestuia.
Din verificările efectuate s-a mai stabilit că agresorul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, devine violent fizic și verbal, fiind prezentat de mai multe ori la Secția de Psihiatrie din cadrul Spitalului din Rădăuți. Ultima sa internare a avut loc la sfârșitul lunii februarie 2013, pentru o perioadă de 7 zile.
Gheorghe L. a fost prezentat la Secția Neuropsihiatrie din cadrul Spitalului Municipiului Rădăuți, unde a rămas internat.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.