La data de 25 august, ora 04.50, după ce a participat la o nuntă organizată la un restaurant din comuna Șcheia, un bărbat de 38 de ani, din comuna Drăgoiești, s-a urcat la volanul autoturismului staționat în parcarea restaurantului, iar la ieșire a intrat în coliziune cu un autocar oprit pe calea de acces către parcare.

În urma evenimentului, bărbatul a scos plăcuțele cu numărul de înmatriculare, s-a urcat la volan și a condus autoturismul spre ieșirea din comuna Șcheia, pe direcția Șcheia – Gura Humorului, pe DN 17, unde a intrat în coliziune frontală cu pilonul care susține varianta ocolitoare, avariind autoturismul.

Deşi prezenta leziuni, conducătorul auto, Mihai Bălan, a refuzat să-i fie acordate îngrijiri medicale. Acesta părea a fi în stare avansată de ebrietate, după ce a participat la o nuntă la Conacul Domnesc. Întrebat de polițiști dacă a consumat băuturi alcoolice, bărbatul a precizat că a băut două pahare de vin.

Conducătorul auto a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și a fost condus la spital, unde de asemenea a refuzat să i se recolteze probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său, oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice de sânge.

De când a fost construită centura de ocolire a Sucevei, patru persoane și-au găsit sfârșitul în pilonul denumit de suceveni „Zidul Morții”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.