Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a informat că PNL și USR au redescoperit pasiunea guvernării în miez de noapte. De altfel, acesta a subliniat că actualii guvernanți ar trebui să plece acasă, din cauză că și-au dovedit incompetența.

„Care principii? Care Constituție? În coaliția de conjunctură, totul este negociabil. PNL-USR-Plus nu lasă osul chiar atât de repede, au prins gustul puterii și de dragul funcțiilor vor îngropa orice adevăr. Azi le place de Cîțu, mâine nu le mai place, ca poimâine să le placă iarăși. Cine să îi mai înțeleagă? De asta au nevoie românii?

Fac apel la oamenii cinstiți din ministere, care știu ce s-a întâmplat în problema gestionării pandemiei, să nu tacă! Dacă există o problemă cu raportările deceselor de Covid-19 – să spună! Dacă s-au falsificat registrele – să nu tacă! Dacă a fost un abuz de putere – să o denunțe! Altfel, vor fi complici!

PNL-USR-Plus nu vor face lumină în acest caz pentru că nu îi interesează. Pentru ei, scandalul primează și jocul de imagine. Își arată mușchii unii altora. Își vor pune alți oameni pe scaunele de miniștri și se va coborî cortina. În schimb, bolnavii vor rămâne tot fără pic de ajutor, spitalele vor continua să aibă probleme ba cu oxigenul, ba cu prizele ori cu lipsa materialelor sanitare.

Această coaliție trebuie să plece de la guvernare. Tandemul PNL-USR-Plus și-a demonstrat incompetența! De o săptămână, românii n-au mai auzit nimic de PNRR, de autostrăzi, de spitale noi, coaliția marilor proiecte din capul lor a coborât discuția la nivel de persoane, apărându-și oamenii de partid, nu interesele naționale”, a declarat deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.