La nici 24 de ore de tragicul accident de la Dumbrăveni, în urma căruia o tânără de 24 de ani a murit și alte trei persoane sunt în stare gravă, un nou accident rutier cu două autovehicule implicate s-a petrecut, pe același drum, la mai mulți kilometri distanță.

Nenorocirea s-a petrecut pe drumul Botoșani-Suceava, pe raza localității Plopeni din orașul Salcea, la intersecția cu drumul Verești

S-au deplasat la fața locului pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ tip C.

Impactul a avut loc între două autoturisme din care au rezultat două victime, politraumatizate, conștiente și cooperante. Acestea au fost preluate de către echipajele medicale și paramedicale și transportate la spital pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Suceava, ambii bărbați, politraumatizați, au ajuns la UPU stabili. Unul dintre ei, de 57 de ani, cu traumatism cranio-cerebral de nivel mediu, traumatism toracic cu contuzii pulmonare, fracturi costale, hemotorax, a ramas internat în sectia de chirurgie ATI. Cel de-al doilea, de 42 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, contuzie toraco abdominala și o  fractură la mâna stângă.

Accidentul de la Salcea a avut loc la nici 24 de ore de la tragedia produsă la Dumbrăveni duminică seara, în urma căruia o tânără de 24 de ani a murit și alte trei persoane sunt în stare gravă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.