USR Suceava și-a desemnat reprezentanții la alegerile pentru Consiliul Județean Suceava. Timp de trei zile, 120 de delegați ai membrilor USR din județul Suceava au ales, prin vot secret, candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava și lista pentru consilierii județeni. Prezența la vot a fost de 100%.

„La competiția internă pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava au fost înregistrate cinci candidaturi: Ionuț Agape, Vasile Boca, Daniel Nicoale Popescu, Adrian Țofei și Dinu Zară. Câștigător a fost desemnat, din primul tur, cu majoritate de voturi, noul nostru coleg Dinu Zară”, au transmis reprezentanții USR Suceava.

În urma votului a fost stabilită și ordinea pe lista pentru Consiliul Județean a celor 31 de candidați care s-au înscris în competiția internă.

Toţi membrii USR din judeţul Suceava au avut posibilitatea să îşi depună candidatura însoţită de CV şi un program politic.

Alegeri interne pentru desemnarea candidaților pentru funcțiile de primari și consilieri locali au loc în toate filialele locale USR din județul Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.