Primarul municipiului Suceava a avut joi, 6 februarie, o întâlnire cu componenții echipei de handbal Universitatea Suceava, cu jucătorii și antrenorii, la care a participat și rectorul Universității „Ștefan cel Mare”, Valentin Popa.

„Am discutat despre asigurarea bugetului echipei în anul 2020, municipalitatea a aprobat prin buget suma de 2.000.000 lei cu indicatorul de performanță: revenirea în liga națională de handbal masculin. Totodată am adus la cunoștință că am bugetat la Liceul Sportiv suma de 500.000 lei pentru înlocuirea iluminatului din plafon din actuala sală de joc.

De asemenea am prezentat stadiul de realizare a Sălii Polivalente de la Suceava. Primăria și Universitatea vor asigura condițiile pentru performanță-promovare la echipa de handbal în acest an”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Pe de altă parte, rectorul Universității „Ștefan cel Mare” a declarat că își dorește ca inaugurarea Sălii Polivalente să fie făcută cu un meci din cupele europene ale echipei universitare.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.