Primăria comunei Moara demarează ample investiții în această primăvară, administrația locală condusă de primarul Eduard Dziminschi lucrând permanent la proiecte majore pentru comunitate.

Între dintre investițiile care vor fi demarate anul acestase numără și un dispensar uman, obiectiv de maximă importanță, a cărui valoare este de 6 milioane de lei și vor fi finanțați de către Compania Națională de Investiții (CNI).

„Este o investiție foarte utilă pentru comuna noastră, având în vedere că în acest moment toate dispensarele din comună sunt private. Și vrem să facem și un centru de permanență în acest dispensar, care ar fi util atât locuitorilor din comuna Moara, cât și pentru cei din municipiul Suceava. Dispensarul va avea parter și etaj și va cuprinde două cabinete pentru medici de familie, un cabinet de cardiologie, săli de tratament, săli de igienizare, saloane de zi, sală de endoscopie, laborator, vestiare pentru asistente și medici și grupuri sanitare”, a declarat Eduard Dziminschi, primarul comunei Moara.

Edilul a menționat că face demersuri pentru a transforma dispensarul într-un centru medical care să trateze urgențele ușoare și la care să vină și locuitori ai Sucevei. Eduard Dziminschi a mai spus că termenul de finalizare a investiției este 8 decembrie 2023, însă dacă lucrările merg la fel de bine ca până acum, atunci dispensarul va fi gata în toamnă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.