Vineri, 8 februarie, în jurul orei 18.00, în timp ce conducea autoturismul pe str. Calea Bucovinei din municipiul C-lung Moldovenesc, un localnic de 19 ani a surprins și accidentat mortal un bărbat de 74 de ai din aceeași localitate, angajat în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure corespunzător.

Potrivit IPJ Suceava, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

Tot vineri, în jurul orei 18.10, în timp ce conducea autoutilitara pe str. Calea Transilvaniei din municipiul C-lung Moldovenesc, ajuns în apropierea trecerii pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător din zona intersecției cu str. Gheorghe Doja, un tânăr de 21 de ani din județul Botoșani a surprins și accidentat mortal un localnic de 77 de ani, angajat în traversarea regulamentară a drumul public pe marcajul pietonal.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „ucidere din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.