„Acest drum are aproximativ 8,5 kilometri și presupune un carosabil de 6,5 metri, 2,5 km de ziduri de sprijin, rigole, pe o parte și pe alta, pe 12 kilometri, un pod nou și un pod reabilitat,  42 de podețe și aproximativ 140 de căi de acces în curțile oamenilor din Coșna. Practic, acest drum este vechiul drum dintre Ardeal și Bucovina, care leagă Valea Someșului de Valea Dornelor. Turiștii din zona Ardealului vor avea mult mai mult acces în Țara Dornelor”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

De altfel, șeful administrației județene a adăugat că Țara Dornelor beneficiază de investiții mari, în ceea ce privește infrastructura rutieră județeană. Totodată, Gheorghe Flutur a amintit și de celelalte investiții din județul Suceava.

„Județul este un adevărat șantier și, în plus, avem pregătite și alte proiecte de dezvoltare a infrastructurii rutiere din județul Suceava”, a conchis Flutur.

Primarul Gavril Pardău a explicat și că finalizarea acestui obiectiv ține exclusiv de Consiliul Județean Suceava, în calitate de beneficiar al acestuia.

„Sperăm ca derularea proiectului să se desfășoare fără probleme astfel încât și locuitorii satului Teșna, la fel ca și locuitorii celorlalte sate componente ale comunei Coșna, să poată beneficia de acces pe drum modernizat la gospodăriile proprii”, a mai declarat primarul comunei Coșna, Gavril Pardău.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.