În ședința Consiliului de Administrație a Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana s-a hotărât premierea elevilor de 10 (media anuală 10 sau obținerea notei de 10 la examenul de Bacalaureat), acest fapt fiind posibil datorită sprijinului financiar oferit de Consiliul Local și Primăria Cajvana.

Directorul Liceului Tehnologic Cajvana, Nicolae Robu, a informat că două absolvente de liceu, respectiv Pîțu Alina și Pîțu Diana – Patrizia, au reușit să obțină note de zece la câte o disciplină de Bacalaureat și, prin urmare, vor fi premiate cu câte 1.250 de lei fiecare. De altfel, elevii de liceu care au finalizat anul școlar cu media 10 vor fi premiați cu câte 500 de lei fiecare. Este vorba despre Titienie Gabriela – Domnica din clasa a-XII-a, Jucan Ana Maria din clasa a-XI-a, Pîțu Ancuța din clasa a-XI-a, Bucșa Paraschiva din clasa a-IX-a, Buga Eudochia din clasa a-IX-a și de Mârza Ana Maria din clasa a-IX-a.

Potrivit directorului unității școlare, elevii din gimnaziu care au reușit să obțină media zece vor fi premiați cu câte 300 de lei fiecare. Este vorba despre Pîțu Iuliana – Alexandra din clasa a-VII-a, Robu Maria – Ioana din clasa a-VII-a, Gurău Elisabeta din clasa a-VI-a,  Pîțu Loredana din clasa a-VI-a,  Tomescu Larisa din clasa a-VI-a,  Moroșan Giulia din clasa a-VI-a, Maierean Andra – Maria din clasa a-VI-a, Davidoaia Maria – Carla din clasa a-VI-a, Bucșa Vasile din clasa a-V-a, Crăciun – Pîțu Anamaria din clasa a-V-a, Dranca Matei – George din clasa a-V-a, Gabor Cristina – Maria din clasa a-V-a, Moroșan Miruna – Maria din clasa a-V-a, Savu Sebastian – Ianis din clasa a-V-a și Mitrofan Nicoleta din clasa a-V-a.

„Vă felicit, dragi elevi! Mult succes și în anul școlar viitor! Mulțumim Consiliului Local și Primăriei Cajvana pentru sprijin! Rugăm elevii care au împlinit 18 ani și părinții elevilor minori sa vină la Serviciul Contabilitate de la școală pentru a completa o cerere si a aduce contul bancar în care se va face plata, până la 01.09.2021!”, a transmis Nicolae Robu, directorul Liceului Tehnologic „Ștefan cel Mare” Cajvana.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.