Scandalul câinilor comunitari din municipiul reședință de județ nu este nici pe departe de a se fi domolit. În cursul zile de vineri, 5 iunie, un medic veterinar s-a apucat la eutanasiat patrupedele din adăpostul din Lunca Sucevei, fiind acuzat de reprezentanții un ONG că procedura nu îndeplinește condițiile legale.

16 Responses

 1. Dagmar Boese

  This dog is fully vaccinated and prepared for his journey to Germany, where he is welcome, and will be given a happy new life. It is criminal that dogs are chosen to be killed for no obvious reason, but even though they could leave RO in due course. The other dog killed, was named Herbert and had an adopter waiting for him in Germany – very said and a scandal!!!!!!
  A veterinary killing dogs not using the proper medicamentation should not be allowed to call himself „doctor” as he has no ethics……

  Răspunde
 2. Cris

  Multumesc Alex Covasa pentru curajul de a rupe tacerea. EUTANASIA, NU IN ROMANIA!

  Răspunde
 3. Sam

  Hope that vet loose his licence , you fucking bastard vet , you have to safe lives not killing !!!!

  Răspunde
 4. Claudia

  Sa va fie rusine! Noi aici ne chinuim sa adunam donatii, donez personal sute de euro pe Luna sa salvam cainii de la moarte, suntem sute de oameni Care zii si noapte lucram sa asiguram totul cainilor, din strainatate, si voi va bateti joc de munca noastra si oameniilor de la fata locului. Dupa ce oameni din afara sunt dispusi sa vs ajute, dupa ce voi ati bagat banii in buzunari, si atunci tot mai ii omoriti?! Mi-e rusine sa fiu romanca! Sper ca toti responsabilii sa isi primeasca pedeapsa. Rusine.

  Răspunde
 5. gogu

  Nu „brutală” trebuia scris între ghilimele ci „eutanasiere”! Ce au făcut nenorociţii ăia este de fapt o CRIMĂ!

  Răspunde
 6. Karin

  Stop the ferocious murder of Romanian stray dogs!

  All Europe points a finger at you!!

  For many years you have let the stray dogs breed unrestrictedly in order to kill them brutally. Instead of doing that, you should have used the money Romania gets from the EU for animal protection to spay or neuter them.

  Not only that this is taxpayers’ money, but who wants to be a European has both to stick to the rules and to ethical values!!

  Those who treat animals in that damnable way don’t have any respect for humans as well.

  We do not want such people in our community and we won’t have it any longer!

  Shame on you Suceava and Romania!

  Răspunde
 7. Olaf Just

  Diese Verbrecher Hunde-Mörder und Tierquäer Der Tierarzt bekommt ab jetzt massive Morddrohungen darauf kann er sich verlassen

  Răspunde
 8. Fara Maidanezi

  Pentru copilul sami tcaciuc omorit de haitele de maidanezi de la suceva nu am vazut atita agitatie si pentru un animal va agitati va niste nebuni SI VA NUMITI OAMENI !!

  Răspunde
  • narcisa

   tot responsabilitateas noasta este, a oamenilor, si viatA COPIILOR SI A CAINILOR, SI RESPECTAREA LEGII.

   Răspunde
  • Ramona

   Ce de minciuni! Haitele de maidanezi erau, de fapt, un câine cu stăpân care apoi a fost împușcat de pădurar! Cum au fost împușcați și restul câinilor din sat, doar pentru răzbunare! Nu știu cum se face că doar la sudiști și moldoveni sunt atacați oamenii de „maidanezi”?! Poate că acolo și câinii sunt precum oamenii…

   Răspunde
 9. emil

  de ce nu va sesizati la fel cand oamenii sunt muscati de haitele de maidanezi? de cedoar suferinta cainilor conteaza si a oamneilor nu? traficanti de caini numiti iubitori de maidanezi manipuleaza ca cainii ar fi mia importanti decat oamenii.

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.