Violeta Țăran, primarul comunei Berchișești, a anunțat că au început lucrările de extindere a rețelei electrice, în cartierul Spinărie.

Este vorba despre o investiție majoră, cuprinsă în programul investițiilor ce vor fi realizate în acest mandat. Proiectul este finanțat de E-on Distribuție România S.A., într-un perimetru al comunei noastre în care existau 30 de locuințe care nu au beneficiat până acum de curent electric”, a declarat Violeta Țăran.
Investiția mai presupune înlocuirea conductoarelor clasice, care erau subdimensionate, deteriorate și înnădite, cu conductoare torsadate, corespunzător dimensionate, conform normelor europene în materie.

De asemenea, pe parcursul derulării lucrărilor se vor înlocui stâlpii de beton necorespunzători și vor fi îndreptați stâlpii înclinați. În finalul acestei realizări, se va efectua preluarea vechilor abonați și racordarea lor la un nou transformator.
Sunt convinsă că finalizarea acestei investiții va bucura enorm locuitorii din zonă, iar în viitor administrația locală se va concentra cu precădere pe rezolvarea tuturor disfuncționalităților existente în comuna noastră”, a conchis Violeta Țăran, primarul comunei Berchișești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.