Aceștia au strigat că în campania electorală, Gheorghe Flutur a fost la ei la mină, și le-a făcut promisiuni.

„Au fost doar vorbe goale că a deblocat situația, pentru că mai sunt două luni și vin iar alegerile. Flutur a fost la noi în campania electorală și ne-a promis că pe comuna Stulpicani se va deschide Grințieșul și că el va sprijini comuna, pentru că și Ostra și Stulpicaniul are de câștigat. Colegii mi-au spus că a fost și pe Rarău la festivitate și a declarat că mina nu se va închide. Noi vrem un răspuns oficial, că de zvonuri ne-am săturat”, ne-a spus un miner.

mineri-protest

Flutur, în birou la Harasim, în dialog cu reprezentanții minerilor

După ce prefectul județului, Constantin Harasim, a discutat afară cu minerii despre problemele pe care le au, patru reprezentanți ai minerilor au urcat în biroul prefectului. Aici a venit și președintele Consiliului Județean, uimit de țipetele minerilor de afară.

„La întâlnirea de la Prefectură, din birou, a fost și Gheorghe Flutur. Atât eu, cât și colegii mei, am rămas blocați, pentru că domnul președinte ne-a spus că el știa că situația este rezolvată. Ne-am dat seama atunci că nu este comunicare de niciun fel”, ne-a spus un alt miner.

Trebuie amintit faptul că, pe data de 11 august 2016, Gheorghe Flutur a trimis un comunicat de presă prin care îi mulțumea public vicepremierului Costin Borc pentru deblocarea situaţiei de la exploatarea de uraniu de la mina Crucea – Botuşana.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.