Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent sâmbătă, 25 septembrie, la Congresul PNL unde se alege noul președinte, unde a declarat,  că începând de luni, liberalii au nevoie de unitate și trebuie să se concentreze pe urgențele țării.

 „Am câteva propuneri concrete pentru fiecare dintre dumneavoastră. În primul rând unitatea Partidului Național Liberal, dar nu declarată. Vă cer o amnistie a supărărilor și vorbelor grele. Haideți să uităm, să ștergem cu buretele și să adunăm marea familie a PNL. Iar cei care aveți apgar-ul ridicat astăzi să-l folosiți împotriva adversarului nostru PSD și a celorlalți care ne critică oameni buni. Dacă această energie ați folosi-o, dumneavoastră cei care astăzi aveți un of mai puternic, să susțineți programul de guvernare, să ne implicăm acolo unde trebuie și să luptăm cu adversarii, ne-ar fi mult mai ușor. Dar eu sper că după ziua de astăzi o să ne facem bine. Trebuie să adunăm coaliția de dreapta și centru dreapta să putem guverna, să ne descărcăm de vot onorabil în această țară, pentru că anul trecut românii pentru asta ne-au votat. Nu pentru acest spectacol jalnic al democrației care e la Romexpo. La Romexpo nu trebuie să ne expunem dușmăniile ci ideile, dragi prieteni liberali”, a declarat Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava.

Acesta a mai adăugat că prioritatea liberalilor trebuie să fie aplecarea către urgențele României. Flutur a mai spus, printre altele, că prioritare sunt combaterea pandemiei, rezolvarea problemelor generate de scumpirea facturilor, pregătirea pentru iarnă, accelerarea absorbției banilor europeni, dar și reluarea bunei guvernări și bunăstarea și siguranța oamenilor.

„Haideți să trecem Carpații, să legăm provinciile istorice, pentru că oamenii asta așteaptă de la noi și nu autostrăzi cu carioca. Dragii mei, energiile noastre trebuie să le folosim acolo și mai puțin în supărările care ar trebui să ne cam treacă. Am vorbit mult, am vrut să ne avem bine cu toate categoriile sociale, dar am uitat omul de inițiativă, antreprenorul. Și nu în ultimul rând, liberalilor dragi, păstrarea identității naționale și a ceea ce avem noi mai sfânt nu trebuie să ne lipsească niciodată. Haideți să multiplicăm exemplele la cele peste 1.300 de primării pe care le avem alocând resurse pragmatice astăzi, să putem inaugura proiecte în 2023”, a precizat Gheorghe Flutur. 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.