Prefectura Suceava a informat că astazi, 11 ianuarie 2021 SDN Suceava acționează cu 35 de mașini și utilaje pe întreaga rețea de drumuri aflate în administrare cu un consum de sare de circa 200 de tone. Nu sunt probleme până la acest moment. Ninge moderat, drumurile sunt umede, se continuă patrularea până la încetarea ninsorii.
Pe raza SDN Câmpulung se circulă bine în condiții de iarna. Carosabilul este umed cu porțiuni de zăpadă frământata 0-1 cm. Ninge peste tot. Se acționează cu 31 utilaje dotate cu lamă și răspanditor.

Directia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Suceava a informat Instituţia Prefectului-judetului Suceava că pe sectoarele de drum din administrare s-a intervenit pentru prevenirea şi combaterea poleiului cu 27 de utilaje şi s-au împrăştiat 238 de tone de material antiderapant. Carosabilul este umed, cu porţiuni acoperite cu zăpadă în strat subţire. Temperatura aerului, la ora 5:00, a fost cuprinsă între: -8,0 gr. C la stația hidrometrică Cârlibaba și +0,4 gr. C la stația hidrometrică Huțani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.