Duminică, 22 august,  Hora de la Prislop a adunat mii de bucovineni și maramureșeni, iar printre ei s-a aflat și campioana olimpică Ancuța Bodnar, care a venit la această sărbătoare însoțită de părinții ei.

S-au creat, astfel, din nou, momente emoționante în care Ancuța le-a povestit celor din jur câtă muncă se află în spatele unei astfel de reușite.

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava, a sărutat medalia de aur a Ancuței, asemenei unei icoane, în semn de respect și recunoștință pentru onoarea adusă județului nostru.

„Ne-ai făcut pe toți să fim mândri de tine și de județul nostru. Îți mulțumim și te așteptăm și la Consiliul Județean, la festivitatea de premiere. Vom avea un moment important și acolo”, i-a transmis președintele CJ Suceava.

La rândul ei, Ancuța Bodnar i-a mulțumit președintelui CJ pentru că susține performanța în sport și i-a promis acestuia că la Consiliul Județean va veni îmbrăcată în costum popular.

De altfel, Gheorghe Flutur a anunțat încă de la finalizarea competiției, că cei cinci canotori suceveni care au câștigat aur și argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor deveni Cetățeni de Onoare ai Județului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.