Duminică, 3 octombrie, începând cu ora 15:00, a avut loc inaugurarea noului sediu al Primăriei comunei Capu Câmpului. La eveniment au luat parte președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, vicepreședintele Cristi Crețu, senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, deputatul PNL de Suceava Angelica Fădur, administratorul public al județului, Irina Vasilciuc, precum și primarii Romică Floriștean de la Valea Moldovei, Tudor Zdrob de la Fundu Moldovei și Marius Ursaciuc de la Gura Humorului. De asemenea, la inaugurarea noului sediu al Primăriei Capu Câmpului a fost și fostul vicepreședinte al CJ Suceava Gheorghe Niță, directorul CJP Suceava, Constantin Boliacu, șeful IPJ Suceava, Florin Poenari, precum și mai mulți localnici.

Trebuie precizat că proiectul a debutat în ianuarie 2020 și a fost finalizat într-un an și opt luni, valoarea acestei investiții ridicându-se la 20 de miliarde de lei vechi, bani obținuți prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2.

Primarul comunei Capu Câmpului, Marcela Bîrsan, i-a mulțumit președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru că sprijină mereu proiectele sale, dar și pentru faptul că este mereu aproape și pune umărul la rezolvarea problemelor localității pe care o reprezintă.

„Vă mulțumesc, domnule președinte Gheorghe Flutur pentru tot sprijinul acordat. Nu puteam să avem această clădire fără aportul și ajutorul domnului președinte și pentru asta îi mulțumesc! De asemenea, vă mulțumesc și dumneavoastră, dragi cetățeni, pentru că ați avut încredere, dar și Consiliului Local, care m-a sprijinit în implementarea tuturor proiectelor”, a declarat primarul Marcela Bârsan.

Aceasta a adăugat că mai are foarte multe proiecte pe care le va implementa în viitorul apropiat. Este vorba despre Magazinul Universal, de lângă instituție, care se află deja în procedură de achiziție și pe care primarul Marcela Bârsan și-a propus să îl transforme într-un Centru Medical modern. Actualul Dispensar uman urmând să deservească o farmacie sau un centru veterinar. O altă investiție importantă pe care edilul de la Capu Câmpului intenționează să o realizeze este construirea unei săli de sport, în acest sens Primăria fiind deja în procedură de achiziție a terenului pentru acest obiectiv.

De asemenea, prin Programul Național de Investiții «Anghel Saligny», program derulat prin Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, în comuna Capu Cîmpului se vor asfalta și moderniza aproape toate drumurile comunale.

De cealaltă parte, președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a felicitat-o pe Marcela Bîrsan pentru realizările pe care le are, dar și pentru construirea noului sediu al Primăriei și, de asemenea a asigurat-o că îi va susține și proiectele viitoare.

„Vreau să vă felicit pentru că vă mutați în casă nouă! Nu vă dați seama, și mă uit la câmpeni că îi știu pe nume pe aproape toți, cât de bucuros sunt eu că aceasta este Primăria din localitatea în care m-am mutat și eu. O comună trebuie să aibă instituțiile de bază bine puse la punct: Biserica, Primăria, Școala și Centrul Medical, iar la Capu Câmpului sunt puse la punct. De aceea, vă felicit”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Reamintim că sediul Primăriei comunei Capu Câmpului a fost până mai ieri unul dintre cele mai nepotrivite și atipice. Instituția funcționa într-o casă veche bătrânească, cu wc-ul în fundul curții, iar clădirea nu avea nici măcar fundație.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.