Președintele liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a participat  joi, 8 august, la Consiliul Național al PNL, unde a vorbit despre alegerile care urmează, dar și despre o reformă a Constituției.

Mai exact, Flutur a susținut că liberalii trebuie să-și asume reforma statului român, asta însemnând inclusiv modificarea din temelii a actualei Constituții a României.

De asemenea, Flutur a transmis că partidul trebuie să trateze cu atenție și responsabilitate felul în care va aborda situația celor trei rânduri de alegeri care urmează.

„Trebuie să fim extrem de atenți și responsabili pentru modul cum vom aborda problema în perioada care urmează. Pentru că populația a arătat că are încredere în PNL și va trebui pentru perioada următoare să strângem rândurile, să sprijinim candidatul nostru pentru președinția României, lucru pe care îl începem astăzi. Să-l sprijinim pe președintele în funcție și viitorul președinte al României, Klaus Werner Iohannis. Cred că trebuie să venim cu lucruri concrete către populație. Românii așteaptă de la noi un program pe puncte. Venim cu candidați credibili, primul test vor fi prezidențialele și avem cel mai bun candidat care a dovedit acest lucru printr-o Românie unită, o Românie normală, competitivă. Al doilea test este cel am alegerilor locale și nu în ultimul rând, testul din toamna anului viitor pentru alegerile parlamentare”, a declarat Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia, ce se întâmplă în aceste zile este încă o dovadă că reforma statului trebuie făcută și susținută de PNL, în condițiile în care acum administrația centrală depășește 500.000 de oameni, în condițiile în care, în alte țări europene administrația centrală nu depășește 100.000 de oameni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.