Administrația publică locală suceveană a decis, în sfârșit, să curme coșmarul mașinilor abandonate peste tot în municipiul reședință de județ și va trece la ridicarea acestora. Secundul liberal din primăria Suceava, Lucian Harșovschi îi avertizează pe proprietarii acestor autovehicule că sunt pasibili și de amenzi, iar cei care știu că nu mai pot circula cu respectivele autoturisme să le ducă acolo unde le este locul, adică la REMAT.

„În perioada următoare vom „accelera” procedura de ridicare a vehiculelor abandonate”, a declarat viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

Viceprimarul liberal, a precizat că amenzile sunt destul de piperate pentru buzunare și mai bine ar fi ca proprietarii „mașinilor abandonate” să le valorifice în vreun fel sau altul. „Fac un apel la înţelegere şi sper ca proprietarii să-şi ridice singuri maşinile pentru că le pot valorifica la centrele Remat ca să mai scoată un ban în caz contrar amenda este cuprinsă între 1.000 de lei şi 2.000 de lei. Acest lucru se va face după ce va fi aplicată o procedură de notificare prin care oamenii sunt informați că trebuie să-şi ridice maşina. Dacă proprietarul nu-l ridică în termen de zece zile, vehiculul va fi ridicat şi dus la un spaţiu al primăriei situat în zona fostei Uzini, iar după alte zece zile va trece în proprietatea primăriei prin dispoziţie de primar şi ulterior valorificat. Dacă proprietarul vrea să-și recupereze mașina are de achitat toate costurile cu transportul dar şi amenda”, a conchis viceprimarul Lucian Harşovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.