Un incendiu a izbucnit la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii din Cluj-Napoca. A fost activat planul roșu, iar pacienții de pe 3 etaje au fost evacuați. Focul care a izbucnit într-o baie a fost stins în scurt timp și nimeni nu a fost rănit, potrivit pompierilor.

Trei autospeciale pentru stins incendii, o auto-platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și un echipaj SAJ au fost trimise la locul incendiului. Pacienții și aparținătorii de la etajele 3,4 și 5 au fost evacuați ca și măsură de siguranță, până la sosirea forțelor de intervenție, și au fost relocați în alte spații din interiorul spitalul. În momentul sosirii pompierilor la fața locului s-a constatat că ardea masca din materiale plastice a canalului tehnic dintr-un grup sanitar situat la etajul 3 al spitalului, cu degajări intense de fum, potrivit unui comunicat de presă. Flăcările au fost stinse imediat după sosirea pompierilor.

Nu au fost înregistrate persoane rănite în urma acestui eveniment. Pompierii verifică canalul tehnic și spațiile spitalului pentru a se confirma lipsa oricărui pericol și a fi redate în folosință spatiile evacuate ale spitalului, informează psnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.