Sâmbătă, 8 iunie în jurul orei, ora 22.50, Poliţia municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost sesizată de Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc-Secția U.P.U., despre faptul că s-a prezentat A. Costel, de 21 ani din orașul Frasin, stabilindu-i-se diagnosticul de : ,, plagă înjunghiată lombară stânga și plagă înjunghiată hemitorace drept’’,rămânând internat pentru investigații.

Polițiștii au demarat investigațiile stabilindu-se că în seara zilei de 8 iunie 2013, în jurul orei 20.00, A. Costel s-a deplasat cu autoturismul proprietate în orașul Gura Humorului, împreună cu mai mulţi prieteni. Aceștia au jucat circa 30 minute biliard la un club din localitate, iar ulterior au mers într-o plimbare ,ajungând în parcul situat pe partea dreaptă lângă intersecția semaforizată cu șoseaua de centură.
Pe drum s-au întâlnit cu un grup de 5 tineri, cu au avut unele divergențe, motiv pentru care tinerii respectivi i-au urmărit până în parc, unde a izbucnit un conflict în care A. Costel a fost lovit cu un obiect ascuţit în zona spatelui.
Imediat agresorii au fugit, iar victima s-a deplasat cu autoturismul la Spitalul din municipal Câmpulung Moldovenesc.
În cauză se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii evenimentului şi dispunerii măsurilor procedurale în funcţie de concluziile medico-legale şi poziţia procesuală a victimei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.