Conducerea județeană a social-democrațiilor s-a întâlnit, sâmbătă, 6 februarie, la Vatra Dornei, cu simpatizanții și membrii de partid, pentru a discuta mai multe teme importante.

Demersul a fost inițiat de vicepreședintele PSD, Roman Boca care a dorit să îi pună pe votanții PSD în contact cu șefii județeni.

„Fiecare vicepreședinte de colegiu este liber să organizeze în luna februarie, întâlniri cu membrii și simpatizanții PSD. Aceste întâlniri nu sunt obligatorii, ci sunt lăsate la liberul arbitru al responsabiliului de zonă. Este prima întâlnire de acest gen organizată în județ”, a declarat Ioana Irimia, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat Suceava.
Tema principală dezbătută în cadrul întâlnirilor din Vatra Dornei, Iacobeni, Dorna Candrenilor a fost alegerile din aceast an, cu prioritate scrutinul din 5 iunie.

Liderii PSD au venit la aceste întâlniri pentru a prelua mesajul votanților PSD, acesta fiind: „Câștigarea alegerilor în 2016”.

Potrivit unor surse din PSD, pe municipii, în afară de Rădăuți, nu există încă stabilit un candidat. Sigur este faptul că primarii care sunt în funcție și își doresc să candideze vor avea susținerea partidului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.