Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale din 2019 obținând astfel cel de-al doilea mandat la Cotroceni.

Iohannis a obținut, potrivit exit poll-ului, peste 66% din voturile românilor, în timp ce Viorica Dăncilă a fost votată de către puțin peste 33%.

Reporterii SuceavaLive au fost alături de liberalii suceveni în momentul anunțării primelor rezultate și sau obținut primele reacții, la cald, ale liderilor PNL Suceava.

La sediul PNL Suceava au fost prezenți prim-vicepreședintele Regiunii Nord – Est, deputatul Ioan Balan, președintele Organizației Județene, Gheorghe Flutur și președintele Organizației Municipale, Ion Lungu, precum și președinta Organizației Femeilor Liberale, Cătălina Culipei.

Prim-vicepreședintele Regiunii Nord – Est, deputatul Ioan Balan, a declarat că este o bucurie fantastică că președintele Iohannis a câștigat alegerile cu un scor atât de mare. Acesta a subliniat că Partidul Național Liberal își ia acum revanșa pentru momentele în care a pierdut alegeri ce au avut loc după 2007.

„Mi-aduc aminte de toate alegerile începând cu 2007, care au fost câștigate, cu mici excepții. Astăzi, parcă ne luăm revanșa și  pentru acele excepții. Anticipam lucrul acesta pentru că am fost, în această perioadă, pe stradă, între oameni, cu președintele Flutur, cu primarul Ion Lungu, am discuat cu oamenii și toți și-au spus părerea”, a declarat prim-vicepreședintele Regiunii Nord – Est a PNL, deputatul Ioan Balan.

Deputatul sucevean a adăugat că scorul pe care Iohannis îl va obține în județul Suceava, după numărarea voturilor, este în totalitate datorat echipei liberale care a luat la pas fiecare localitate și a stat de vorbă cu oamenii pentru a le afla problemele și nevoile.

„Scorul pe care Klaus Iohannis îl va obține în județul și în municipiul Suceava va fi datorat echipei liberale condusă de Gheorghe Flutur”, a spus Ioan Balan, care a adăugat că liberalii sunt conștienți că în perioada următoare vor trebui să rezolve problemele din țară, întrucât populația are așeptări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.