Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a declarat că își dorește să candideze pentru încă un mandat în fruntea municipalității, însă nu și-a anunțat candidatura subliniind că ceilalți cetățeni care intenționează să candideze trebuie să o facă primii. 

„Ar trebui să îi las pe ceilalți  contracandidați să își anunțe candidatura. Așa ar fi politicos pentru că eu sunt primarul în funcție”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Întrebat ce ar face dacă nu ar mai fi primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a precizat că nu va ieși din politică, însă lucrurul acesta nu ar fi nicio problemă întrucât nu s-a născut primar și nu ține cu dinții de funcție.

„Nu îmi fac niciun fel de problemă dacă nu aș mai fi primar. Am suficiente variante, chiar și în privat”, a precizat primarul Ion Lungu.

În ceea ce privește o posibilă candidatură la alegerile parlamentare, edilul Sucevei a precizat că încă nu s-a gândit, însă nu exclude această opțiune.

Revenind la alegerile locale, Ion Lungu a subliniat că fiecare cetățean care vrea să candideze are tot dreptul să o facă, iar acesta este un lucru bun, întrucât câștigătorul va putea să-și demonstreze potențialul adevărat.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.