Președinta Organizației Județene a Femeilor Social Democrate Suceava, Larisa Blanari, continuă să organizeze conferințe de alegeri pentru desemnarea doamnelor ce urmează să conducă organizațiile de femei din toate localitățile județului Suceava. Astfel, de curând, acest demers a fost făcut și în comuna suceveană Coșna, acolo unde viceprimarul localității, Dorina Iuga, a fost aleasă să conducă Organizația Locală a Femeilor Social Democrate.
Larisa Blanari i-a mulțumit primarului comunei Coșna, Gavril Pardău, pentru faptul că a sprijinit înființarea OFSD Coșna, dar și pentru că a fost alături de doamnele din comună, la conferința de alegeri.
„În mica, dar frumoasa comună din zona de munte a județului Suceava, am avut bucuria să constat că există un nucleu de femei determinate să facă treabă, nucleu consolidat în jurul doamnei viceprimar Dorina Iuga.
Am avut timp mai bine de o oră să ne cunoaștem și să aflu că doamna Iuga, de profesie operator chimist, viceprimar în Coșna din 2012, a fost implicată în toate proiectele de dezvoltare a comunei, alături de cel care a fost «motorul» modernizării localității, de la infrastructura rutieră, la școli și biserici, domnul primar Gavril Pardau.
Îi mulțumesc domnului primar pentru că m-a sprijinit în organizarea alegerilor și pentru că a fost alături de noi la înființarea OFSD Coșna.
Cu unanimitate de voturi, doamna Dorina Iuga a fost aleasă președintă și sunt convinsă că va reuși să extindă numărul membrelor OFSD și să promoveze cât mai multe doamne în administrația locală.
Succes, Dorina Iuga! Succes, OFSD Coșna!”, a transmis Larisa Blanari, președinta OFSD Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.