Deținerea unei firme presupune atenție maximă la numeroase aspecte, printre care și oprirea funcționării ei. Practic, trebuie să știi ce se întâmplă „dacă?”. Ce vei face dacă nu mai generează profit, ce vei face dacă trebuie să o lichidezi sau dacă trebuie să o reorganizezi. În ceea ce privește lichidarea, aceasta are nevoie de profesioniști pentru a fi încheiată cu succes. Cum poți face lichidarea firmelor în mod corespunzător vei afla în următoarele rânduri.

Lichidarea firmei poate fi de două feluri: judiciară, respectiv voluntară. Ambele se efectuează de către experți în domeniu, care urmăresc activitatea constantă a firmei și găsesc soluții în maximizarea sau minimizarea valorilor ce trebuie înapoiate. După caz, fiecare dintre acestea va fi orientată către interesele clientului.

Procedurile sunt diferite, în funcție de necesitatea clientului și situația în care se află firma

Dacă ai nevoie de lichidari judiciare sau de cele voluntare, poți apela la Cabinet Lichidator. Firma se ocupă cu tot ce este necesar pentru buna funcționare a unei societăți, cât și pentru încheierea ei corectă.

Lichidarea judiciară urmărește recuperarea valorii din vânzarea bunurilor și recuperarea creanțelor. Cabinet Lichidator se concentrează pe maximizarea valorii obținute prin vânzarea bunurilor. Această procedură se aplică atunci când o societate nu mai poate plăti datoriile către creditori. Lichidarea firmelor în mod corespunzător te scapă de probleme care pot apărea mai târziu, dacă aceasta nu este făcută corect.

Cabinet Lichidator are și serviciul de lichidare judiciară în care ți se va oferi consultanță de specialitate și toate demersurile pentru a lichida firma. Procesul intervine atunci când îți dorești să închizi societatea pe care o deții. Practicianul în insolvență din cadrul firmei are în vedere etapa de dizolvare-lichidare și cea de radiere. Practic, societatea pe care o ai va fi desființată.

Împreună cu clientul, personalul se va ocupa de conceperea și redactarea Hotărârii adunării generale a asociaților, decizia asociatului unic, se va completa cererea de înregistrare în Registrul Comerțului, se va constitui un dosar pentru Registrul Comerțului, completarea cererii de radiere, apoi redactarea hotărârii de repartizare a activelor.

Împreună cu un practician în insolvență vei putea să lichidezi firma în mod corespunzător, fără să ai probleme mai târziu. Pe lângă lichidarea firmelor, mai poți apela și la alte servicii ce vor ajuta societatea ta să funcționeze perfect. Pe site-ul cabinetlichidator.ro vei avea toate detaliile privind procedurile numeroaselor servicii, ce urmăresc acestea și cum se poți programa pentru consultanță.

Cabinet Lichidator – prin reprezentant Mihalea Monea – pune la dispoziția clienților serviciul de administrare judiciară, reorganizare judiciară, concordat preventiv, divizări și fuziuni ale firmei, analize de patrimoniu, printre altele. Intră pe www.cabinelichidator.ro și acolo poți programa și o întâlnire cu practicianul în insolvență dacă este cazul. Poți apela de luni până vineri serviciul clienți care te îndrumă spre ceea ce ai nevoie sau la email office@cabinetlichidator.ro. Vei primi toate informațiile necesare pentru societatea pe care o ai și cum poți face lichidarea firmelor în mod corespunzător.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.