Licitația privind modernizarea Pieței Mici din cartierul George Enescu va avea loc pe 29 august. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, în conferința săptămânală de presă.

 „Este o licitație destul de interesantă, probabil că vor fi mulți competitori, sper să nu fie contestații și să putem adjudeca licitația pentru a putea demara lucrările în acest an”, a precizat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Trebuie precizat că Piața Mică va fi modernizată și dotată cu o parcare subterană. Potrivit edilului sucevean, proiectul de modernizare al pieței, precum și construirea parcării subterane, cu 59 de locuri, va costa aproximativ 1 milion de euro.

Investiția se împarte în două etape. Prima etapă se va desfășura în anul 2019 și se vor aloca 2 941 mii de lei fără TVA, iar cea de-a doua etapă se va desfășura în anul 2020, când vor fi alocați 6 467,687 mii de lei fără TVA.

Pe perioada desfășurării lucrărilor comercianții se vor muta pe terenul din lateral, care a apaținut pe vremuri fostei fabrici de tricotaje Zimbru. În Piața George Enescu sunt și comercianți privați care nu depind de primărie, ceea ce înseamnă că trebuie să aducă și ei un aport financiar la lucrări.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.