Deși ne aflăm în prag de iarnă, firma Pfeiffer, care execută lucrările de extindere şi reabilitare a reţelelor de apă şi canalizare din municipiul Suceava, a solicitat marți, 22 octombrie, obţinerea unui aviz de săpături pentru alte 14 străzi. Practic, locuitorii străzilor respective ar putea fi nevoiţi să petreacă iarna cu şanţuri adânci de câţiva metri prin faţa caselor.

Propunerea lor nu a fost văzută cu ochi buni de conducerea Primăriei Suceava, mai ales că gradul de execuție a lucrărilor deja începute lasă mult de dorit.

„Văd că mai cereţi aviz de săpături la 14 străzi, cu termen 31.03.2014. Este foarte delicată problema, pentru că riscăm să stăm cu străzile acestea blocate toată iarna. E drept că nu sunt străzi foarte circulate, majoritatea fiind pe cartierul Iţcani, dar trebuie să avem un plan clar a ceea ce se întâmplă acolo, dacă vine iarna şi ne prinde cu şanţurile deschise”, a spus primarul Ion Lungu, la comandamentul de marţi dimineaţă, de gestionare a lucrărilor din proiectul POS Mediu.

În cele din urmă, edilul sucevean a luat decizia de a autoriza începerea lucrărilor la reţelele de apă-canalizare doar pentru 11 străzi care nu sunt asfaltate, restul, care sunt asfaltate, fiind lăsate nesparte până la primăvară.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Știm că reclamele sunt obositoare...

Am detectat faptul că folosești o extensie de blocare a reclamelor (AdBlocker). Pentru a putea vizualiza conținutul SuceavaLive și pentru a ne susține munca, te rugăm să dezactivezi extensia și să „Reîncarci pagina”.