Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent pe DJ 155B, la Boroaia, unde a inspectat stadiul lucrărilor de modernizarea a infrastructurii. Alături de acesta s-a aflat și edilul comunei, Vasile Berariu.

„Suntem pe drumul județean de la Boroaia, care merge spre Giulești, Urechești și hotarul cu județul Neamț, un drum de 5,3 km al Consiliului Județean Suceava. Acest drum arată extraordinar astăzi. Este o investiție de 1,9 milioane de euro. S-a turnat primul strat, s-au făcut șanțuri și peste 230 de podețe laterale – intrări în curți la oameni. Urmează al doilea strat de uzură”, a declarat Gheorghe Flutur.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Suceava, lucrarea finalizată în proporție de 80%, iar într-o lună va fi făcută recepția acesteia.

„Acest drum leagă județul Suceava de județul Iași. La capăt vom pune indicatoare de intrare în județul Suceava, în perioada următoare. Trebuie să mulțumesc primarului de la Boroaia pentru că aici a fost o lucrare în paralel pentru apă și canal. Astăzi ne putem lăuda că acest drum arată aproape mai bine decât drumul național. Sunt bucuros de stadiul lucrărilor, am colaborat foarte bine și cu Primăria de aici și dorim în continuare cât mai multe lucrări de acest fel”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

Primarul comunei Boroaia, Vasile Berariu, s-a declarat mulțumit că lucrările la această investiție sunt în termen.

„Acest drum, DJ 155B, traversează două sate componente ale comunei Boroaia, Bărăști și Giulești, sate care sunt tratate așa cum trebuie. Dacă este apă, este canal, este drum și iluminat public, putem spune că civilizația nu numai că a ajuns aici, ci este și un indicator foarte clar pentru Boroaia. Ne bucură faptul că lucrările sunt în termen, iar acest proiect început din 2017 se încheie în 2020”, a precizat primarul comunei Boroaia.

Trebuie amintit faptul că  de la Boroaia, drumul duce la limita cu județul Neamț în comuna Brusturi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.