Viceprimarul Lucian Harșovschi anunță că încă 737 de suceveni beneficiază deja direct de programul de modernizare de la scara blocului.

„S-a finalizat reabilitarea și modernizarea străzii Grigore Ureche din Zamca, stradă care are un număr de 11 blocuri, 22 scări de bloc și 437 apartamente!
Strada este cu sens unic dinspre strada Zamcei spre bulevardul George Enescu, are 94 locuri de parcare în spic pe partea stângă iar, după reabilitare, porțiunea din dreptul spațiului de joacă (colegiul Mihai Eminescu) va deveni pietonală duminica pentru ca cei mici și nu numai, să se poată bucura de o zonă de joacă și relaxare”, a transmis viceprimarul sucevean.

În total a fost reabilitată o suprafață carosabilă de aproximativ 4.000 de mp, s-au folosit peste 800 de metri liniari de bordură mare și aproximativ 650 de bordură mică și a fost montat pavaj pe o suprafață de peste 1.600 mp.Viceprimarul Harșovschi a anunțat și că până la sfârșitul lunii august vor începe lucrările de refacere totală a porțiunii din strada Ion Neculce, afectată de reparațiile la instalația de termoficare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.