Mănăstirea Sfântul Ioan Iacob – „Corlățeni” din Pojorâta îi invită pe oameni să facă o faptă bună pentru sfântul Ioan Iacob. Astfel, Mănăstirea face o colectă prin care intenționează să strângă câte un singur EURO de la fiecare persoană dornică să ajute la retipărirea cărții „Hrană Duhovnicească” a Sfântului Ioan Iacob – Românul.

„Dorim astfel ca această campanie să nu împovăreze pe nimeni. Cu toate acestea, dacă cineva dorește, în schimbul unui pomelnic, să doneze mai mult, o poate face. Ierom. Iachint – secretar, Mrea. Corlățeni.

Această frumoasă carte de aproximativ 600 de pagini conține viața sfântului Ioan Iacob, acatistul sfântului, textele traduse de dânsul din limba greacă în limba română (scrieri patristice), și poeziile scrise de sfinția sa(câteva zeci). Actualmente, cartea nu se mai găsește în librării.Am considerat așadar că ar fi bine să încercăm să plătim editura să retipărească aprox. 2000 de exemplare. O parte din cărți vor fi împărțite gratuit, iar o parte le vom pune în circulație, la un preț mic, banii strânși astfel urmînd a fi folosiți la construcția noii noastre biserici -Preasfânta Treime-, ce va fi ridicată pe locul celei vechi (de lemn, albastră) ce a fost demolată în octombrie 2022, din cauza infecției cu o ciupercă de lemn.

Cartea aceasta trebuie să circule în continuare, spre marele folos al cititorilor, și spre slava autorului ei (SF. Ioan Iacob). Sfântul Ioan este partronul mănăstirii noastre, suntem deci, poate, cei mai îndreptățiți să încercăm să retipărim această carte.

Am stabilit ca sumă țintă 8000 de euro, dar dacă se vor strânge mai mulți bani, vom tipări mai multe cărți (de exemplu, un tiraj de 5000 de bucăți ar costa la editură cam 17200 euro)

Chiar și o donație de numai 1 Euro ajută această campanie să fie promovată în primele pagini ale siteului GOGETFOUNDING, unde va putea fi văzută și finanțată și de alți potențiali donatori. Este, practic, o faptă bună ce costă doar un Euro, ce poate fi săvârșită de acasă, în mai puțin de 3 minute!”, au transmis reprezentanții Mănăstirii Sfântul Ioan Iacob – „Corlățeni”.

Donația cu CARD-ul este securizată, putând fi folosit orice Card (inclusiv carduri in RON), conversia de monedă efectuându-se automat, fără taxe suplimentare! (De exmplu, donând cu un card românesc un Euro, va fi transferată de pe card suma de aprox 5 RON, (după cursul valutar)). Întreg procesul durează mai puțin de 3 minute!

„Menționăm că site-ul îngăduie ca donația să poată fi făcută și ANONIM, ascunzând numele donatorului !

Ca alternativă la folosirea unui card, se poate face transfer bancar, sau transfer prin PayPal.

Dacă cineva vrea să doneze direct în contul Mănăstirii, o poate face, cu condiția să menționeze „Pentru editarea cărții Hrană Duhovnicească”, în acest cont:

MANASTIREA SF IOAN IACOB – C

Cont BCR in EURO: RO34RNCB0236022707530004

În acest caz , pomelnicul îl veți trimite dvs. pe adresa de email pojoratam@gmail.com, specificând suma donată!

Mai multe despre biserica ce o vom construi pe locul celei vechi pe site-ul Mrii: Site Mănăstirea Corlățeni / wordpress

Vă mulțumim, și rugăm pe Sf. Ioan Iacob să îi binecuvinteze pe toți cei ce vor ajuta această campanie, să le împlinească toate cererile cele de folos pentru mântuire”, au conchis reprezentanții Mănăstirii.

Sfântul Ioan Iacob- Românul, are sfintele moaște întregi, în biserica Mănăstirii Sfantul Gheorghe Hozevitul, din Palestina. În imagine, sunt bocancii Sfântului Ioan Iacob – Românul, fotografiați acum câteva săptămâni! Se vede după noroiul și uzura lor, că sfântul UMBLĂ, săvârșind fapte bune!

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.